ASSOCIACIÓ D'ALUMNES DE L'IES LEOPOLDO QUEROL

ASSOCIACIÓ D'ALUMNES DE L'IES LEOPOLDO QUEROL
logotip provisional

divendres, 1 d’agost del 2008

NAIX UN NOU MOVIMENT ASSOCIATIU VALENCIÀ, AUTÒNOM, D'ESTUDIANTS I PER A ESTUDIANTS -- FAECOVA


Després de sis mesos de treball ja ho podem anunciar oficialment, la Federació Autònoma d'Estudiantes de la Comunitat Valenciana FAECOVA està totalment en marxa.
És hora que el moviment estudiantil valencià tinga una organització que realment represente i defense els drets i les necessitats dels estudiants.
Som una Federació, el que significa que aglutinem associacions d'alumnes (i també a estudiants independents que vulguen lliurement participar en aquest projecte), som autònoms el que vol dir que no depenem ideològicament de ningú, la nostra ideologia? defensar els teus drets com estudiant i ajudar-te amb els teus problemes i necessitats!. Som una federació d'estudiantes, açò vol dir que únicament representem a ESTUDIANTS, valga recalcar la paraula… no som una federació de ”gent matriculada en un centre d'ensenyaments mitjans”, sinó d'estudiants. Gent que com la teua passa hores i hores en classe i a casa estudiant preparant-se per al futur. I som de la Comunitat Valenciana, ja que entenem que el nostre territori es mereix d'una vegada per sempre un autèntic i lliure moviment estudiantil que es dedique realment a defensar-te, a ajudar-te, a escoltar-te…..

1 comentari:

Unknown ha dit...

El projecte de FAECOVA no serie possible sense gent com vosaltres, anim, que no decaigue l'esperit de l'AALQV,

junts, fem camí!.